avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate Aanastasia

Activitate Aanastasia

Bunica mea a cumparat un pamant in anul 2003, dar nu au facut acte prin notariat, au facut prin primarie un act stampilat cu doi martori si in acel act scrie cand se va face rost de bani sunt obligatii sa vina sa semneze la notariat. Este un titlul de proprietate pe numele decedatului. Dar pe acel act la primarie este trecut sotia decedatului si toti copii lui care au semnat. Cand au facut acest act era decedat titularu al actului de propritate, dar in acel act facut este trecut nr si seria titlui de proprietaze. Eu nu am stiut, am inceput sa imi fac casa pe acel pamant, cand m-am dus la primarie. M-au spus ca nu pot sa imi fac autorizati ca nu am niciun act prin notariat decat prin primarie. Si am intrebat cum pot sa imi trag electricitate e-on si ei m-au zis ca imi dau ei niste acte di primarie cu schita casei cu plan de incadrare a terenului si o adeverinta pt e-on, stampilata de primarie, dar l-am facut tot pe numele bunici actele emise de primarie pt electricitate, dar nu am dat originale la e-on. Am scos si o decizie de la primarie anu acesta precum platesc impozit pe pamant acesta. Va rog din tot sa imi spuneti ce sa fac ca sunt disperat si nustiu ce sa fac. Am incercat sa vorbesc cu copii decedatului si tot ma amana. Bunica e batrana are 81 de ani si m-e fri ca sa nu moara. In acel act facut de ei am adresa si seria de buletin, dar nu am cnp lor. Va rog ajutatima. Va multumesc... sunt din iasi jud iasi va multumesc
Bunica mea a cumparat un pamant in anul 2003, dar nu au facut acte prin notariat, au facut prin primarie un act stampilat cu doi martori si in acel act scrie cand se va face rost de bani sunt obligatii sa vina sa semneze la notariat. Este un titlul de proprietate pe numele decedatului. Dar pe acel act la primarie este trecut sotia decedatului si toti copii lui care au semnat. Cand au facut acest act era decedat titularu al actului de propritate, dar in acel act facut este trecut nr si seria titlui de proprietaze. Eu nu am stiut, am inceput sa imi fac casa pe acel pamant, cand m-am dus la primarie. M-au spus ca nu pot sa imi fac autorizati ca nu am niciun act prin notariat decat prin primarie. Si am intrebat cum pot sa imi trag electricitate e-on si ei m-au zis ca imi dau ei niste acte di primarie cu schita casei cu plan de incadrare a terenului si o adeverinta pt e-on, stampilata de primarie, dar l-am facut tot pe numele bunici actele emise de primarie pt electricitate, dar nu am dat originale la e-on. Am scos si o decizie de la primarie anu acesta precum platesc impozit pe pamant acesta. Va rog din tot sa imi spuneti ce sa fac ca sunt disperat si nustiu ce sa fac. Am incercat sa vorbesc cu copii decedatului si tot ma amana. Bunica e batrana are 81 de ani si m-e fri ca sa nu moara. In acel act facut de ei am adresa si seria de buletin, dar nu am cnp lor. Va rog ajutatima. Va multumesc...