avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela.dica

Activitate Mihaela.dica

Discuție Vânzare imobil
Care este procedura si care sunt actele necesare ptr încheierea unui contract de vânzare cumpărare a unui imobil?
Răspuns la discuția Împărțire bunuri fără divort
Mulțumesc ptr răspuns.
As dori sa știu dacă este posibila detinerea exclusiva a unui imobil de catre unul din parteneri, imobil cumpărat impreuna în timpul casatoriei, fără a divorța. Suntem căsătoriți și rămânem casatoriti însă doresc sa dețin singura acest imobil. Este posibila separarea de bunuri in timpul căsătoriei?
Din spusele dvs înțeleg ca dacă eu mi-am depus cererea în data de 6 iunie dorind sa revin pe 19 iunie, este în regula, nu? Cu cât timp înainte trebuie făcută cererea pana a reveni efectiv la locul de munca (având în vedere ca doresc sa revin inainte de a împlini copilul 2 ani, cu câteva luni).
Sunt în concediu de crestere si ingrijire copil și doresc sa mă întorc mai devreme la locul de munca înainte de a face copilul doi ani. Vreau sa știu cu cât timp înainte trebuie sa îmi fac cererea de revenire din CCC și dacă directorul poate sa nu îmi aprobe cererea. Menționez ca lucrez în învățământ și ca postul meu nu are nicio problema de a se desființa. Am făcut cererea pe 6.VI.2017 și doresc sa mă întorc pe 19. VI.2017 . Aștept răspunsul dvs. Mulțumesc.