avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate stefan90

Activitate stefan90

2k euro = 2000 euro.

Eu nu doresc banii inapoi (el deja mi-a spus ca mii restituie daca trebuie), eu vreau sa cumpar apartamentul asta de la etajul 2!

Persoana care a semnat foaie este agenta imobiliara, nu dezvoltatorul.
Buna ziua,

Am dat un avans dezvoltatorului pentru rezervarea apartamentului in blocul in constructie (2000 euro), si am specificat ca voi mai aduce inca 4000 euro in interval de 3 saptamani pentru a reprezenta 5% din suma totala, din acest motiv agenta lui imobiliara mi-a facut o foaie de mana cu semnatura ei prin care atesta faptul ca ea a luat acesti 2000 euro pentru apartamentul nr. X de la etajul 2.

Problema care a aparut este ca dezvoltatorul a avut o alta discutie cu cineva si i-a promis lui verbal vanzarea apartamentului in cauza de la etajul 2 (aceea persoana presupun ca a dat un avans mai mare decat mine mai demult), si dezvoltatorul ma obliga sa iau alt apartament cu aceleasi dimensiuni dar la etajul 1 (sub asta), ceea ce nu vreau (ptr ca urasc parterul si etajul 1).

In cazul asta, din punct de vedere legal, ce optiuni am ca sa-l oblig sa-si onoreze rezervarea si sa-mi vanda apartamentul de la etajul 2?

PS: eu nu vreau banii inapoi, eu vreau sa-si onoreze intelegerea ca sa pot achizitiona apartamentul in cauza de la etajul 2.

Multumesc anticipat de ajutor!