Am dat un avans dezvoltatorului pentru rezervarea apartamentului in blocul in constructie (2000 euro), si am specificat ca voi mai aduce inca 4000 euro in interval de 3 saptamani pentru a reprezenta 5% din suma totala, din acest motiv agenta lui imobiliara mi-a facut o foaie de mana cu semnatura ei prin care atesta faptul ca ea a luat acesti 2000 euro pentru apartamentul nr. X de la etajul 2.
Problema care a aparut este ca dezvoltatorul a avut o alta discutie cu cineva si i-a promis lui verbal vanzarea apartamentului in cauza de la etajul 2 (aceea persoana presupun ca a dat un avans mai mare decat mine mai demult), si dezvoltatorul ma obliga sa iau alt apartament cu aceleasi dimensiuni dar la etajul 1 (sub asta), ceea ce nu vreau (ptr ca urasc parterul si etajul 1).
In cazul asta, din punct de vedere legal, ce optiuni am ca sa-l oblig sa-si onoreze rezervarea si sa-mi vanda apartamentul de la etajul 2?
PS: eu nu vreau banii inapoi, eu vreau sa-si onoreze intelegerea ca sa pot achizitiona apartamentul in cauza de la etajul 2.