avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate Marian.sarbu5

Activitate Marian.sarbu5

Răspuns la discuția Va rog sa-mi explicati.......
Multumesc domnul Cornel.stiti deobicei noi muncitorii avem doar obligatii dar cand iti ceri drepturile f greu le obtii. Iar can e vorba si de bani e si mai greu.eu zic ca odata ca am lucrat numai aici 5 ani si in tara nu.aici sa se plteasca darile la statul german dar de la firma mea mi_i s_a spus ca in Romania sunt platite. Contributiile la stat. Chiar daca normal muncind doar aici domiciliul meu fiscal e aici in concluzie....am. Dreptate dar degeaba.leagea e interpretata diferit vad..
Răspuns la discuția Va rog sa-mi explicati.......
Multumesc domnul liviu..lucrez intr_o fabrica germana detasat din Romania.sper sa plateasca contributiile cineva aici .eu nu am beneficiat nici de alocatie nici de recuperare de inpozit in tot acest timp. Si as. Vrea sa fac aceste demersuri.
Ma numesc marian. S, ,lucrez de 5 ani in germania ca detasat .de un an cineva mi-a zis sa fac acte pentru alocatie la copii ca merge sa iau din germania kindergeld. Am sunat la firma sa intreb dar acolo mi- i s-a spus ca nu am dreptul la alocatie in germania deoarece ei platesc toate darile in Romania ca eu suntdetasat in germaniaAcum eu va rog pe dneavoastra sa ma lamuriti,daca eu lucrez de atata timp aici unde e domiciliul meu fiscal si daca e ceva in neregula,oare impozitul si prestatiile sociale nu trebuiau platite aici in Germania.Va multumesc anticipat. .