avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate annepretylive

Activitate annepretylive

Nu este necesara declaratia surorii mele(curator),pt ca eu sunt reprezentantul ei cat sunt in viata.Sora mea o reprezinta daca nu mai sunt eu,pana la 18 ani.Deci,este ca mine si m-au chemat sa inchei contractul fara acea declaratie.Multumesc pt raspuns
Buna seara.Locuiesc cu fetita mea intr-un imobil,care a fost dat prin donatie fetitei mele de tatal meu.Eu sunt uzufructuarul,iar curatorul este sora mea.Contractul cu CEZ-ul este pe numele tatalui meu si vreau sa-l trec pe numele meu.Dar au spus ca trebuie si curatorul sa dea o declaratie cumj ca este de acord sa fie trecut pe numele meu,pt ca fetita este minora si ea este proprietarul(detine nuda proprietate in contractul de donatie).Cum este corect si care este solutia?Multumesc
Răspuns la discuția dobandire proprietate
si mai vreau sa stiu daca o declaratiei a surorii mele,prin care nu are pretentii la apartament,ma ajuta cu ceva?
deci,contractul de vanzare cumparare este cel mai sigur?sau merge si donatia facuta de tatal meu nepoatei lui,dar cu clauza(sa nu ne dea afara pe noi parintii ei)?
sau daca sora mea da o declaratie,autentificata la notar,din care rezulta ca nu are pretentii la apartament,merge facuta donatia,cu clauza de intretinere pt mine si sotul meu?
mi-a zis cine ceva de intretinere,dar nu prea inteleg cum,iar pt cea mica sa semneze un imputernicit.puteti sa-mi explicati?
Buna seara.Eu locuiesc intr-un apartament,care ste pe numele tatalui meu.El vrea sa treaca apartamentul pe numele fetitei mele de 10 ani.Ma intereseaza contractul prin care se poate face acest lucru,fara ca acest contract sa poata fi atacat de sora mea,deci contractul sa fie sigur.Multumesc