avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dobandire proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dobandire proprietate

Buna seara.Eu locuiesc intr-un apartament,care ste pe numele tatalui meu.El vrea sa treaca apartamentul pe numele fetitei mele de 10 ani.Ma intereseaza contractul prin care se poate face acest lucru,fara ca acest contract sa poata fi atacat de sora mea,deci contractul sa fie sigur.Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 23 Iunie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 08:39, 23 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
mi-a zis cine ceva de intretinere,dar nu prea inteleg cum,iar pt cea mica sa semneze un imputernicit.puteti sa-mi explicati?
sau daca sora mea da o declaratie,autentificata la notar,din care rezulta ca nu are pretentii la apartament,merge facuta donatia,cu clauza de intretinere pt mine si sotul meu?
Ultima modificare: Joi, 22 Iunie 2017
annepretylive, utilizator
Buna seara,
NU e cazul, fiica dumneavoastra nu are posibilitatea prestarii obligatiilor de intretinere.
Inteleg ca este COPIL si deci nu are un venit suficient ca sa asigure, din acel venit, intretinerea cuiva.
deci,contractul de vanzare cumparare este cel mai sigur?sau merge si donatia facuta de tatal meu nepoatei lui,dar cu clauza(sa nu ne dea afara pe noi parintii ei)?

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza IONUTVLS IONUTVLS Bunaziua.Am si eu nevoie de un sfat legat de cum ar trebui facut un contract de vanzare cumparare daca se poate. Problema este in felul urmator :Bunica din ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament Mike12 Mike12 Buna Seara, am doua intebari in legatura cu o mostenire a unui apartament. Eu am luat prin donatie de la mama mea, un apartament cu 3 camere (donatia ... (vezi toată discuția)
Probleme cu mostenirea robidana robidana Buna ziua! Noi suntem 3 surori:sora cea mare a avut grija de bunica noastra (mama mamei noastre)mama fiind singura la parinti,de acolo a mostenit casa ... (vezi toată discuția)