Cred ca tineti parte nedreptatii... o situatie asemanatoare o am si eu cu administratora blocului, aceasta din urma mi-a adus la cunostinta ca UPC ii plateste 700 ron pe luna si solicita la fel si RDS-ului.... chiar nu exista vreo lege care sa ne bagam ce ``cablu`` dorim pe scara.... cu toate ca sunt si alte firme?!... asa cum am mentionat exista UPC.... oare nu face un monopol pe aceasta scara UPS & administratora?! Astept va rog in raspuns urgent si la obiect.... referitor la discutii pe cale amiabila m-am saturat... nu am cu cine... care este legea va rog si cum at trebui legal sa procedez....multumesc anticipat!
Lucrez in functia de curier extern la o societate comerciala, programul meu de lucru este in ture 24 cu 48, respectiv de astazi 17:30 pana maine 17:30. Practic plec din Bucuresti in tara cu masina societatii de 3,5 tone(nu are diagrama si nu sunt obligat sa fac pauze in conformitate cu Codul Rutier) pentru a livra marfa in anumite depozite regionale. Asa cum am citit in diversele explicatii ale dumneavoastra in alte cazuri, orele de noapte lucrate sunt intre orele 22:00-06:00. Acest interval 22:00-06:00 il prind din plin in fiecare tura lucratoare deoarece lucrez 24 de ore continuu apoi 48 de ore am liber. Intrebarea mea este: Angajatorul este obligat sa-mi plateasca acele ore de noapte mentionate de mine?! Mentionez ca, angajatorul nu poate sa-mi scurteze ziua de munca cu 1 ora deoarece in Bucuresti ajung oricum 2-4 ore peste program, pe traseu se ivesc diverse probleme, trafic ...ambuteiaje...etc Cu multa stima!