avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Activitate Ryan

Activitate Ryan

Răspuns la discuția Uzucapiune făcută după deces
Mentionez tata nu a apucat să scoată act de proprietar .ăvea acel act de cumpărare pe care-l făcuse cand la cumpărat.in ani 70.
Nul am .Bunica la avut nu stiu de ce tata nu la luat de la ea .noi acum am aflat în urma vanzari terenului de către mătușa. Nu stiu cum sa facut acea uzucapiune. Noi copii am reusit sa scot doar actul de vanzare al terenului care la facut mătușa. Peste tot pe unde am incercat sa scoatem acte ne trimit in instanța. La cartea funciară ne-au dat cine sunt moi proprietari.nu si un istoric.sincer sa fiu nu stiu unde sa ma mai duc ca sa pot scoate act cum acel teren ă fost pe numele tatălui.Ce am scris mai sus așa scrie în contractul de vanzare care la facut mătușa. Bunica a facut uzucapiune in 2000. Atunci este scris nr dosar .ce scrie in acea uzucapiune nu stiu.dasta intreb putea sa faca asa ceva.
Îmi cer scuze dar va explic mai bine.Este vorba de un teren care a fost pe numele tatălui meu.in 1993 tata ă decedat.Bunica (mama tatalui) in 2000 face un act de uzucapiune pentru ea sa devina proprietara .Si pe urma il vinde mătuși ( fata ei). În urma tatei au rămas 2 copii.nu ia anunțat nimeni de ce a facut bunica. Va intreb este valabila această uzucapiune. Mentionez ca bunica se ducea si plătea impozitul.o dată cu cel de la casă unde stătea ea.nu sa facut nici un act cu moștenitorii.
Chiar dacă sunt moștenitori.poti face uzucapiune.
Se poate face o uzucapiune de 30 de ani dupa ce proprietarul de drept al terenului ă decedat.Mentionez ca acest act de uzucapiune a fost facut in 2000 iar proprietarul a decedat în 1993