avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters433181

Activitate ContSters433181

Răspuns la discuția Minori si familie
Da, hotararea este pe vechiul cod, se precizeaza clar ca domiciliul minorului va fi la domicililul mamei, am toate stampilele posibile pe hotatare, o am si tradusa, am acte de la locul de munca, am cont bancar, pasapoarte, acte ca locuiesc la o adresa. Autoritatea tutelara este deja instiintata ca muncesc in strainatate. Am vrut sa ma asigur ca nu o sa am probleme la vama si ca nu o sa fiu acuzata de mai stiu eu ce. Va multumesc pentru mesaje si sper sa reusesc in acest demers.
Răspuns la discuția Minori si familie
O sa depun in instanta o instintare. Insa tatal cu siguranta nu va fi pozitiv. Ma intereseaza sa stiu daca mai am nevoie de acordul lui pentru a trece vama? Multumesc.
Buna seara! In 2010 in urma unui proces de divort, cu minor, mi s-a incredintat spre crestere si educare fetita rezultata din casatorie, cu hotarare definitiva si irevocabila, iar tatal a primit doar drept de vizita. In acest moment lucrez si locuiesc in strainatate si as vrea sa imi iau copilul din tara, realocare de dimiciliu. Fetita in varsta de 11 ani are pasaport si eu acte de aici doveditoare ca am locuinta si job stabil. Tatal nu pastreaza legaturi cu fetita decat o data pe an( o suna), plateste pensie alimentara. Ce trebuie facut in acest caz? Pot scoate fata din tara? Cum procedez cu tatal? Cu pensia alimentara? Multumesc.