Mersi pentru raspuns....
Si totusi nu inteleg de ce adresindu-ma catre ITM Iasi nu am primit nici un raspuns de la ei?Petitia mea fiind in stadiul FINALIZAT.Prin ce metoda as putea afla careva informatii despre petitia depusa?
Mersi...
Buna ziua!
Ma confrunt cu urmatoarea problema:
Am fost angajat ca sofer pe comunitate la o firma din Iasi.Dupa 4 luni de activitate am hotarit sa demisionez din motiv ca salariul era mic si nu mi se achita la timp,care nici pina in prezent dupa 3 luni de demisie nu mi-am primit salariul.Am anuntat administratorul din timp ca demisionez,cu toate ca puteam sa nu o fac,pe motiv ca nu a fost respectat contractul.Cele 20 de zile dupa demisie nu le-am lucrat,am lucrat doar 15,fiindca am fost nevoit sa plec acasa din motiv ca a decedat tata.Am scris si o cerere catre administrator ca sa-mi dea salariul,insa am fost amenintat de mai multe ori si invinuit ca i-am stricat camionul si nu le-am scris cererea de eliberare din timp.
M-am adresat catre Inspectia Muncii din Iasi in forma electronica cu o petitie,le-am anexat si cererile scrise si am informat ca daca este necesar pot sa aduc si probe audio.Insa dupa o luna de asteptare verificind stadiul petitiei,scrie ca e FINALIZAT si "nu a fost furnizat un raspuns la aceasta solicitare".Nici macar nu au luat legatura cu mine.
Rog sa ma ajutati si sa-mi dati un sfat ce fac mai departe.
Multumesc anticipat!!!