avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate Marinelasimion

Activitate Marinelasimion

Răspuns la discuția Asigurarea refuză despagubirea
Mulțumesc
Noi între timp ce ar trebui să facem?Să continuăm să plătim rata? Moștenitorii pot fi executați silit pentru datoriile defunctului?
Vă mulțumesc pentru răspuns.As mai avea o nelămurire,până la un eventual proces ar trebui să plătesc ratele sau imi convine să merg,însoțit de un avocat,la firma de asigurări și să cer mai multe informatii?
Bună ziua,soacra mea a contractat în urmă cu 6 luni un credit de nevoi personale. Din nefericire după nici două luni i-a fost depistat un cancer cu metastaze si din pacate ă decedat în luna mai.Imprumutul era garantat cu o asigurare de viață. Am făcut toate demersurile necesare pentru despăgubire și după vor axa o lună am primit răspuns că firma asiguratoare refuză despăgubirea întrucât soacra mea ar fi suferit în urmă cu trei ani un accident ischemic tranzitoriu,și ar fi declarat că nu suferă de boli cronice.Precizez că accidentul ischemic nu ă for confirmat de nici un medic ,nu lua nici un fel de tratament iar cauza morții este cancerul cu toate documentele doveditoare al descoperirii acestuia după acordarea creditului. In momentul de față cum trebuie sa procedez?Mentionez ca firma de asigurări aparține băncii