avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Activitate Roxana2307

Activitate Roxana2307

Am inteles.
Multumesc frumos.
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns.
Imi puteti detalia mai exact "De asemenea, puteti promova un litigiu impotriva acelui coleg."?

Multumesc.

O zi frumoasa.
Buna ziua,

Am trait sa o vad si pe asta, dar in ziua de astazi nimic nu te mai mira.
Lucrez intr o societate, unde mai majoritatea sunt barbati.
Tind sa precizez de la inceput ca si sotul meu a lucrat in aceasta societate, dar si a dat demisia.
Un coleg, dintr un grup de 4 persoane ar fi spus despre mine celorlalte 3 persoane cum ca "am vazut pe Y (adica eu) cum facea sex in toaleta cu un coleg".
Acest zvon nu a ramas intre cei 4 insi si s a raspandit prin toata compania.
Mentionez ca societatea este echipata cu camere video si stau sa ma intreb...ce idiot ar face asa ceva la locul de munca?!?!
Acest zvon despre mine este fals..o minciuna.
Stiu despre acest zvon de la alti 2 colegi din cadrul companiei. Astazi unul dintre cei 4 din grupul respectiv, a marturist cum ca acel coleg ar fi spus minciuna asta.

Poate sa se verifice pe toate carmerele din companie, sa se vada minciuna.
In privinta acestui coleg, din moment ce eu am 3 martori, eu pot sa il reclam la resurse umane, itm? Sau sa ii deschid un proces pentru denigrarea imaginii la locul de munca?!

Practic, scuzati mi expresia, dar eu in momentul asta sunt vazuta ca o curva la locul de munca.
Pe mine ma afecteaza acest lucru, tinand cont ca nici nu a trecut o luna de cand eu am pierdut o sarcina..tot din cauza stresului.
Din punct de vedere, cu psihicul sunt la pamant.
Acum trebuie sa mai aud si acest lucru din partea unui coleg, ce "sarcul" are lipsa de preocupare.

Astept un raspuns.

Multimesc.

O zi placuta.