avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate ioanandreea88

Activitate ioanandreea88

Răspuns la discuția Succesiune frati vitregi
atunci am si eu o intrebare, noi nu ar fi trebuie sa avem drept dupa tatal nostru la acel apartament?
Răspuns la discuția Succesiune frati vitregi
nu a facut nici un act, pur si simplu a renuntat la partea lui in momentul divortului
buna ziua.
tatal meu, decedat pe 4 martie 2017 a avut inaintea casatoriei cu mama, o alta casatorie, in urma carei a avut o fiica. In momentul divortului de acea persoana, a renuntat la apartamentul pe care il avea in favoarea fete si i-a platit acesteia pensie alimantara pana la 18 ani.Dupa acel divort tata -sa casatorit cu mama mea, au avut 5 copii, dar mama a murit in 1991, iar tata a achitat casa in care stam in 1996. In noiembrie 2016 a murit si bunica mea, mama tatalui meu, in urma careia a ramas o garsonier dupa care nu s-a facut nicio succesiune inca. nici la casa in care stam noi nu s-a facut inca nicio succesiune. Noi cu sora vitrega nu am tinut nicio legatura, am auzit de ea de 2-3 ori, iar aceasta a aparut acum si spune ca vrea sa facem succesiunea si dupa bunica si dupa tatal meu. As vrea sa stiu ce drepturi are ea la o casa facuta de tatal meu cu mama mea si ce drepturi are la garsoniera bunicii mele, in conditiile in care ea a beneficiat de un apartament de 4 camere in momentul despartirii tatalui meu de mama ei. Va multumesc anticipat