avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate FlorinSticlea

Activitate FlorinSticlea

Buna ziua,

In data de 3 iulie 2017 mi-am parcat masina intr-o parcare in spatelele careia se afla o linie de tramvai. Masina fiind destul de lunga am incercat sa o duc cat mai in spate posibil pentru a putea lasa liber in fata acesteia. Fara sa imi dau seama am depasit "conturul" parcarii si am intrat cu spatele masinii in zona terasamentului tramvaiului. Dupa aproximativ 2 ore am fost chemat la masina unde ma asteptau 3 echipaje de politie. ( 9 persoane )
Vatmanul sesizase la politie faptul ca masina mea ii bloca traseul, a stationat circa o ora si jumatate.
Ca sanctiune pentru fapta mea mi-a fost luat permisul de conducere pe o perioada "nedeterminata" fara drept de dovada de 15 zile (sau macar 1 zi pentru a putea duce masina inapoi acasa) deoarece in aceste situatii se intocmeste dosar penal si se incepe un proces in instanta.

Problema mea este urmatoarea: Este normal sa imi fie luat permisul pe loc in aceste conditii? Mentionez ca pentru acesta situatie nu exista proces verbal tip. doar o foaie A4 pe care este trecuta toata situatia de la inceput la sfarsit, si nici macar nu am fost amendat. am primit doar o dovada ca mi-a fost luat permisul.

Nu cunosc legislatia sau detalii despre astfel de situatii, de aceea apelez la dvs.

Astept raspunsurile dvs.
Multumesc