avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților

Forum Activitate lazar.florentina29@yahoo.com

Activitate lazar.florentina29@yahoo.com

Buna ziua ! Sunt insarcinata si am intrat la comisia de expertiza la 16 saptamani pe data de 9 februarie 2018 data probabila a nasterii fiind 26 iulie 2018 de cate ori pot sa mai intru la comisie si daca imi mai raman zile pana la prenatal cum procedez va rog frumos datimi un sfat!!!
Buna ziua! Am si eu o intrebare sunt insarcinata in 16 saptamani si mi sau terminat cele 90 de zile de concediu si am intrat la comisia de expertiza care mia dat inca 30 de zile de concediu la urmatoarea comisie cate zile poate sa imi mai dea si daca imi mai raman zile pana intru in prenatal cum procedez multumesc precizez ca lucrez in croitorie fac naveta 2 ore ma trezesc de la ora 4 si ma intorc la ora 4 in autobuz este frig nare caldura si am o sarcina cu risc de avort multumesc!
Buna ziua stie cineva daca sunt noutati in legatura cu restituirea taxei auto in aprilie trebuia sa iau a treia transa si nam mai luat am inteles ca nu se mai dau banii.