avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua - zile concediu risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua - zile concediu risc maternal

Buna ziua! Am si eu o intrebare sunt insarcinata in 16 saptamani si mi sau terminat cele 90 de zile de concediu si am intrat la comisia de expertiza care mia dat inca 30 de zile de concediu la urmatoarea comisie cate zile poate sa imi mai dea si daca imi mai raman zile pana intru in prenatal cum procedez multumesc precizez ca lucrez in croitorie fac naveta 2 ore ma trezesc de la ora 4 si ma intorc la ora 4 in autobuz este frig nare caldura si am o sarcina cu risc de avort multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal Bianca_vlasin Bianca_vlasin Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai speciala si poate imi da cineva niste raspunsuri. Acum 2 luni am pierdut o sarcina mare, la 30 saptamani (cauza - ... (vezi toată discuția)
Indemnizație Andreealinda Andreealinda Bună sunt în concediu creștere copil pana în martie! Între timp sunt însărcinată și urmează sa nasc la Sf lui iulie. La lucru ar trebui sa ma întorc ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata si concediu prenatal Laura_89 Laura_89 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu aceasta sitiatie: Sunt insarcinata in luna a 5 a si sunt in concediu de odihna pana pe 4 mai 2020. Intre 5 mai si 19 mai ... (vezi toată discuția)