avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație

Bună sunt în concediu creștere copil pana în martie! Între timp sunt însărcinată și urmează sa nasc la Sf lui iulie. La lucru ar trebui sa ma întorc din 01-04-19 dar precizez ca am fost și cu primul copil de la 4 luni de sarcina în risc maternal! Întrebarea mea este ce ar trebui sa fac în astfel de situație? Ar fi 4 luni de la încheierea ccc pana la nașterea celui deal 2 copil.
Cel mai recent răspuns: Andreealinda , utilizator 12:19, 19 Ianuarie 2019
Trebuie sa reveniti la munca , dupa care sa intrati in concediu prenatal ,postnatal si apoi in CCC.
Nu ași putea sa întru din creștere copil direct în risc maternal ca precizez ca și cu primul copil am fost trimisa de la 16 săptămâni de sarcina de către medicina muncii în concediu de risc! Acum a-și avea 22 săptămâni de sarcina la întoarcere la servici și ar mai fi 42 de zile lucrătoare pana a-și putea întra în maternitate! Mulțumesc anticipat!
Se poate si asa ,dar tot va trebui sa va faceti actele pentru revenirea la munca.
Mulțumesc mult pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Conditii de acordare a concediului de risc maternal Mari1980 Mari1980 Buna ziua, Ma aflu in CCC pentru primul copil pana in luna decembrie 2011. Am rugamintea sa ma ajutati raspunzandu-mi la doua intrebari. Daca la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt însărcinată în 21 de saptamani, am solicitat concediu de risc maternal si mi s-a făcut un raport la medicina muncij ptr 60 de zile pana ... (vezi toată discuția)