avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters434388

Activitate ContSters434388

Răspuns la discuția consum alimente magazin
Multumesc pentru raspuns.
Nervos pentru o situatie precedenta, dar e un detaliu inutil.
Habar nu am de ce am fost rusinat, ca nu am procedat asa niciodata (sa mananc pe raion).
Am lasat 2 resturi care sa acopere paguba intre timp, dar ceva ma opreste sa merg sa vb concret cu ei. Ca tine tot de rusine, ca tine de teama ca ar putea aparea repercusiuni...
Buna ziua,

Zilele trecute am fost intr-un magazin si am facut unele cumparaturi. Chestie unica, am consumat 2 produse (cornuri cu ciocolata) cu gandul initial de a le lasa in cos ambalajul. Total neobisnuit, putin nervos pe angajatii magazinului, dar si oarecum rusinot sa merg la casa asa (desi cosul de cumparaturi era plin...), am decis sa fac 2 piruete si sa las ambalajele prin magazin. Sunt dezamagit de comportamentul meu si as vrea sa merg la managerul magazinului si sa ii spun fapta, dar ma gandesc sa nu ma bag in gura lupului. E vorba de un supermarket, chiar langa casa, si ma gandesc la 2 lucruri: primul e sa nu se uite pe camere si sa puna vreun print-screen prin magazin cu mine, iar al doilea e sa nu inainteze vreo plangere la politie.
Ce ma sfatuiti sa fac?