avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... consum alimente magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

consum alimente magazin

Buna ziua,

Zilele trecute am fost intr-un magazin si am facut unele cumparaturi. Chestie unica, am consumat 2 produse (cornuri cu ciocolata) cu gandul initial de a le lasa in cos ambalajul. Total neobisnuit, putin nervos pe angajatii magazinului, dar si oarecum rusinot sa merg la casa asa (desi cosul de cumparaturi era plin...), am decis sa fac 2 piruete si sa las ambalajele prin magazin. Sunt dezamagit de comportamentul meu si as vrea sa merg la managerul magazinului si sa ii spun fapta, dar ma gandesc sa nu ma bag in gura lupului. E vorba de un supermarket, chiar langa casa, si ma gandesc la 2 lucruri: primul e sa nu se uite pe camere si sa puna vreun print-screen prin magazin cu mine, iar al doilea e sa nu inainteze vreo plangere la politie.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:24, 12 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
putin nervos pe angajatii magazinului

De ce, ca nu v-au dat si servetel ?

si oarecum rusinot sa merg la casa asa

Asa cum? rusinat de ce, ca ati mancat sau ca trebuie sa le si platiti ?

Sunt dezamagit de comportamentul meu

Daca ati fi, nu v-ati mai fi pus problema in felul urmator si le-ati fi platit deja pana acum, ca doar au trecut cateva zile.
si ma gandesc la 2 lucruri: primul e sa nu se uite pe camere si sa puna vreun print-screen prin magazin cu mine, iar al doilea e sa nu inainteze vreo plangere la politie.

Nu va fac vedeta si nici nu or sa depuna plangere, dar e asa, de porc sa nu platiti doua cornuri.
Multumesc pentru raspuns.
Nervos pentru o situatie precedenta, dar e un detaliu inutil.
Habar nu am de ce am fost rusinat, ca nu am procedat asa niciodata (sa mananc pe raion).
Am lasat 2 resturi care sa acopere paguba intre timp, dar ceva ma opreste sa merg sa vb concret cu ei. Ca tine tot de rusine, ca tine de teama ca ar putea aparea repercusiuni...
Ma rog, lasati-o asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt neintentionat din magazin dantuca dantuca Am intrat in supermarket fara cos, avand numai cateva cumparaturi de facut; pe langa cateva obiecte mai mari am luat si cateva mai mici, intre care si o ... (vezi toată discuția)
Consumarea produselor în supermarket înainte să fie achitate poate fi considerată furt? am fost amenințat cu poliția din acest motiv, deși am pus produsul înapoi coș după ce l-am desfăcut Valentim.77 Valentim.77 Bună ziua. Zilele trecute am fost pus intr-o situatie putin jenanta. Eram cu sotia si cu copilul la cumparaturi, celui mic i sa facut sete asa ca am deschis o ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin anna2005 anna2005 Buna seara!Am si eu o problema,va rog ajutati-ma cu un raspuns.Zilele trecute,imi asteptam o prietena intr-un supermarket,..si invartindu-ma de colo-colo,.sa ... (vezi toată discuția)