avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt neintentionat din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt neintentionat din magazin

Am intrat in supermarket fara cos, avand numai cateva cumparaturi de facut; pe langa cateva obiecte mai mari am luat si cateva mai mici, intre care si o ciocolata de 4 lei; obiectele mici le-am bagat in buzunarele hanoracului(nu le puteam tine pe toate in cele doua maini). Ajuns la casa, din neglijenta, nu am scos dintr-unul din buzunare si ciocolata. Unul dintre paznici m-a vazut, probabil, cand am luat ciocolata din raft si m-a controlat la iesire. Dupa ce i-am dat de inteles ca nu am facut-o cu intentie, am platit si ciocolata si m-au lasat sa plec din magazin.
As putea avea neplaceri ulterioare ? Am card la ei cu datele personale.
Nu am antecedente si nu am avut niciodata probleme cu politia.

Va multumesc anticipat pt. raspuns.
Cel mai recent răspuns: dantuca , utilizator 17:05, 5 Martie 2013
din moment ce ati paltit-o si v-au dat drumul nu cred ca mai trebuie sa va faceti griji, dar atentie daca eu eram patronul acelui magazin nu stiu daca va lasam asa, iar fapta, chiar daca valoarea produsului era mica, tot furt se numeste.
Ce pedeapsa s-ar putea aplica intr-o situatie ca asta ? Am inteles ca cel mult una administrativa, fara cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! sper din suflet sa ma lămurească cineva cu privire ... Dani89@ Dani89@ Bună seara! Sper din suflet sa ma lămurească cineva cu privire la situația mea...Ieri am fost într un supermarket sa fac câteva cumpărături...ma jur ... (vezi toată discuția)
Posibil furt supermarket tib71stef2008 tib71stef2008 Intru destul de des in supermarket(la cumparaturi) cu ochelarii de soare pe care i-am cumparat din acelasi supermarket fara ca cineva sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Furt din greseala din supermarket foarteaspru foarteaspru Astazi mi sa intamplat un lucru foarte jenant chiar daca nu a fost intentionat.Am fost la cumparaturi la Carrefour si printre alte produse cumparate de mine sa ... (vezi toată discuția)