avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din greseala din supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din greseala din supermarket

Astazi mi sa intamplat un lucru foarte jenant chiar daca nu a fost intentionat.Am fost la cumparaturi la Carrefour si printre alte produse cumparate de mine sa aflat si o unghiera de 10 lei.Am facut si alte cumparaturi si am mers spre casa.Am pus produsele pe masa am achitat si cand sa ies cu plasele a venit unul de la paza si sa l urmez sa faca un control.Am crezut ca asa or face acum astia de la Carrefour.Am intrat intr-o camare a scos tot din plase si ma pus sa scot tot din buzunare...si cand ce sa vezi celebra unghiera de 10 lei era in buzunar.Ma apucat o rusine...Dar acum vine problema:Ma pus sa platesc acel produs de 10 ori valoarea lui ca altfel suna la politie...Eu atunci cum eram zapacit am acceptat sa platesc de 10 ori valoarea lui si acum imi pare rau...Mai rau este ca nu am primit nicio chitanta pentru suma aia,si ce imi pare rau este ca acei bani a intrat in buzunarele lor.Mar interesa daca stie cineva ce le pot face legal,sau o metoda sa-i invat minte sa numai ia spagi.Mai bine le ziceam sa cheme politia ca nu suport oamenii spagari.Eu am crezut ca este o regula a magazinului,apoi mi am dat eu seama ca nu are cum treaba asta sa fie ceva legal.
Va multumesc anticipat si sper sa primesc un raspuns cat mai rapid.
Cel mai recent răspuns: dj_coco , utilizator 18:57, 5 Februarie 2013
Trebuia sa va dea chitanta dar e posibil sa nu fi intrat banii in buzunarul lor, ci la firma.
Multumesc pentru raspuns...Pai si de ce nu am primit chitanta.Si de ce mi sa luat de 10 ori valoarea produsului.Ce as putea sa le fac legal?Daca intrau in contul firmei firma nu trebuie sa elibereze o chitanta.
Daca apreciati ca se justifica eventuale demersuri care pot avea drept consecinta inclusiv formularea de plangere impotriva dv,aveti dreptul sa sesizati conducerea unitatii care asigura paza hipermarketului mentionat
Mai ales ca am inregistrare pe telefon cand le dau banii si toata discutia cu ei.Aici nu este vorba de bani dar cum am mai zis nu imi plac spagarii...Pai acum ce consecinte ar putea sa mai fie impotriva mea?Daca era atunci pe loc trebuia facuta plangerea impotriva mea...
Personal nu prea inteleg ce inseamna ca printre alte produse cumparate de dvstra sa aflat si unghiera,produse cumparate inseamna sa fie achitate la casa nu doar sa le luati de pe raft.Inteleg ca va gasit cu aceea unghiera in buzunar fara sa se regaseasca pe factura dvstra de cumparaturi sau unghiera a fost cumparata cu alta ocazie?

Alte discuții în legătură

Proces verbal de constatare intentie furt ContSters376451 ContSters376451 Buna, am fost ieri la Lidl,ca de obicei, fara amaratii aia de 50 de bani in portmoneu. Respectiv, nu am putut sa-mi iau un cos. In magazin fiind cu multe ... (vezi toată discuția)
Acuzare furt din magazin laur007g laur007g Buna ziua! Cu putin timp in urma am avut in incident in unul din magazinele din Germania. Eram in magazin si vroiam sa cumpar un Memory Stick in valoare de 10 ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin anna2005 anna2005 Buna seara!Am si eu o problema,va rog ajutati-ma cu un raspuns.Zilele trecute,imi asteptam o prietena intr-un supermarket,..si invartindu-ma de colo-colo,.sa ... (vezi toată discuția)