avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate Chisalita

Activitate Chisalita

Am o firma sunt la ANAF cu esalonare plata cat timp pot sa intarzi cu plata daca in 15 mi-a venit de plata si nu am.Cat pot intarzia cu plata ???
Discuție Dosar penal
Despre ce cerere este vorba va rog daca se poate mai multe detali
Discuție Dosar penal
Am fost judecat acum 1 an si 6 luni pentru infractiunea de conducere a autovehiculului subinfluenta alcolului am primit pedeapsa de amanarea aplicari pedepsei pe un termen de 2 ani sub supraveghere si interdictia de a nu conduce niciun vehicul pe perioada supraveghere.Mai am 6 luni de supraveghere oare pot sa fac ceva sa imi recuperez dreptul de a conduce mai devreme ???
Daca am primit o pedeapsa cu amanarea aplicarii pedepsei pe o perioada de 2 ani sub supraveghere si in acest timp nu am dreptul de a conduce vehicule.cand pot sa imi ridic permisul de conducere ???
Răspuns la discuția S-a anulat sau nu permisul?
Sa inteleg ca numai dau examen??? Si dupa 2 ani ma duc sa il iau???
Daca am primit o sentinta de 10 luni de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei pe o perioda de 2 ani si in acest timp nu am voie sa conduc mi sa anulat permisu???pedeapsa am primito 2 ani sub supraveghere
Răspuns la discuția daca pe dovada mea scrie
Nu nu am refuzat nimic mi sa spus de domnii polițaii ca așa sunt procedurile actuale
Ba da dar nu mi sa luat decât o proba de sange
Am suflat în etilotest rezultând 0.87 pe dovada mea scrie fără valabilitate pot sa o contest? ??? Ce șanse am????
daca pe dovada mea scrie fara valabilitate pot sa o contestez e legal?