avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal

Am fost judecat acum 1 an si 6 luni pentru infractiunea de conducere a autovehiculului subinfluenta alcolului am primit pedeapsa de amanarea aplicari pedepsei pe un termen de 2 ani sub supraveghere si interdictia de a nu conduce niciun vehicul pe perioada supraveghere.Mai am 6 luni de supraveghere oare pot sa fac ceva sa imi recuperez dreptul de a conduce mai devreme ???
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic da, dar avand in vedere situatia actuala cine stie cand se va judeca cererea dvs. Oricum, pentru o analiza la obiect, luati legatura cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce risc dacă am dosar penal clasat cu permisul reținut dacă sunt prins cu dovada expirată? MrSarakuz MrSarakuz Am un dosar penal pentru autovătămare ce a fost clasat. În curând îmi expiră dovada înlocuitoare a permisului de conducere. Nu am timp să merg să ... (vezi toată discuția)
Incredintarea unui autovehicul unei persoane minore care nu poseda permis de conducere FlorinVlad7 FlorinVlad7 Buna ziua, va rog foarte mult sa ma ajutati!! Am lasat pe cineva sa imi conduca masina cu mine in dreapta stiind ca nu are permis si e minor avand varsta de ... (vezi toată discuția)
Incredintarea unui autovehicul unei persoane majore fara permis de conducere sorinaa1 sorinaa1 Buna ziua. Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati Pe data de 04/09/2016 am lasat pe cineva sa imi conduca masina cca 50 m pe un drum de tara, ne-asfaltat ... (vezi toată discuția)