avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters434641

Activitate ContSters434641

Răspuns la discuția Hartuita de un vecin
Multumesc mult pentru răspuns!
Buna ziua,

De aproximativ 5 luni m-am mutat in locuinta matusii mele care este plecata in strainatate, pentru a avea grija de locuința acesteia.

In cartier locuieste si un barbat care de fiecare data cand are ocazia (cel putin o data pe luna) ma acosteaza.
Desi l-am ignorat sau l-am rugat sa ma lase in pace acesta continua sa ma deranjeze. Chiar daca este aparent inofensiv, ceva din comportamentul acestuia denota ca sufera de probleme psihice (are o privire pierduta, are mereu acelasi discurs si apoi se preface ca si cum ma vede pentru prima data). Imi este teama de o posibila reactie imprevizibila din partea acestuia. Desi nu este niciodată violent, dupa ce il confrunt, ma urmareste de la distanta pana ce ma urc in primul mijoc de transport.

Nu stiu cum sa procedez, la adresa curenta nu am nici un document pana cand matusa va veni in tara, deci nu stiu cum sa justific de ce sunt nevoita sa imi desfasor activitatea in aceast cartier.
De asemenea, va rog sa imi spuneti daca se poate considera hartuire daca acest om nu a fost niciodată violent cu mine, nici macar verbal, si cum as putea demonstra acest lucru.

Va multumesc!