avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1708 soluții astăzi
Forum Activitate dricaru2

Activitate dricaru2

Răspuns la discuția probleme uzul fruct
nu exista povestea cu om bun, om rau... nu ma jigni!

Deci sunteti proprietari pe suprafata voastra si nu are ce sa faca... faptul ca refuza intretinerea este o problema de-a "mosului". In nici un caz sa nu faci "prostia" de a aduce martori care sa vada ca acesta refuza intretinerea; oricum "mosul" nu are nevoie... Eventual discutati despre restul proprietatii, insa numai cu renta viagera. Bafta!
Răspuns la discuția probleme uzul fruct
Concret, inscrisul vostru are o denumire data de un notar "nefericit" insa -in drept- sunt doua contracte, dupa cum am precizat. Deci, inteleg ca acest contract este pentru toata suprafata... Voi, cumparatorii sunteti proprietari, nu exista proprietar de drept "bunicu' " si de fapt "voi"; sunteti proprietari, iar sarcinile proprietatii, impozitele, ar trebui sa le suportati voi, inclusiv pe constructia stapanita de bunic( care este proprietatea voastra). Pentru "linistirea" bunicului, care probabil se afla sub influenta altor rude "binevoitoare", puteti sa-i spuneti ca aveti de gand sa angajati un avocat si, de asemenea, sa vindeti proprietatea - sub conditia prevazuta in contract - unor tigani, care ii vor "rezolva" batranetea; in mod cert se va linisti...
Singura conditie, daca solicita ceva aveti obligatia de a-i acorda; in mod cert, la data incheierii contractului, suma prevazuta in contract depasea jumatatea valorii proprietatii, drept pentru care poti sta linistita.
Răspuns la discuția probleme uzul fruct
Concret, sunt doua contracte, unul de vanzare-cumparare pentru suma stabilita in contract si unul de intretinere pentru diferenta pana la valoarea terenului vandut. Primul contract nu-l poate "strica", iar in cel de-al doilea atata timp cat nu este in nevoie si nici nu solicita intretinerea de la voi nu sunt probleme. Nu te gandi ca "strica" contractul, ar fi foarte dificil! Daca pentru restul proprietatii lui aveti de gand sa faceti ceva cel mai indicat ar fi un contract de renta viagera; pe viitor va descurcati... Bafta!
Răspuns la discuția probleme uzul fruct
Ok, s-a platit ceva -ca pret- in momentul incheierii contractului...
Răspuns la discuția Inlocuire avocat
Anunta-l ca asistenta juridica asigurata de el s-a incheiat, pur si simplu, reziliezi contractul.
Problema ta este alta: care este cifra alcoolemiei; daca este mai mica de 0,8 solutia ar fi sa te lasi de baut.
Nu, modalitatea este alta: se calculeaza integrala, de la zero la cifra ce reprezinta alcoolemia din dx, la care se adauga constanta "ceron" egala cu suspendarea pe 81 sau, mai rar, pe 86(1). Mult succes.
Solutia pe care merg judecatorii ar fi:
alcoolemie1,6 = 1.6 ani cu suspendare;
alcoolemie 1 = 1 an cu suspendare;
alcoolemie 2 = 2 ani cu suspendare.
Cred ca poti sa calculezi sentinta ta.
Da