avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Activitate Oanaa33

Activitate Oanaa33

Da am depus plângere penala iar azi am fost chemați pt o eventuala înțelegere amiabila.individul mi-a propus o suma de bani pt a-mi retrage plângerea,dar suma e prea mică pt a acoperi toate cheltuielile suportate de mine,așa ca as vrea sa stiu daca voi ajunge in instanță va fi pedepsit,va raspunde penal in fata legii,va primi o amenda "usturatoare" pentru toată suferință provocată copilului meu?
Da am depus plângere penala iar azi am fost chemați pt o eventuala înțelegere amiabila.individul mi-a propus o suma de bani pt a-mi retrage plângerea,dar suma e prea mică pt a acoperi toate cheltuielile suportate de mine,așa ca as vrea sa stiu daca voi ajunge in instanță va fi pedepsit,va raspunde penal in fata legii,va primi o amenda "usturatoare" pentru toată suferință provocată copilului meu?
Martori da,acte medicale doar analizele de la cele 2 spitale unde a fost transportat de urgenta cu o ambulanta
Da avem martori. Iar ca si acte medicale avem analizele făcute la spitalul Budimex,unde a fost dus de urgenta de o ambulanta si ulterior a fost trimis la spitalul de oftalmologie pentru investigații si tratament.Țin sa menționez faptul ca martorii sunt minori,copii care se aflau împreună cu fiul meu pe strada
Care vor fi consecințele folosirii sprayului lacrimogen cu piper asupra unui minor,vinovatul ne având nici un motiv pt a -l folosi asupra copilului?
Răspuns la discuția Spray lacrimogen
Mulțumesc pt răspuns,dar as mai avea o întrebare: ce consecinte ar avea vinovatul in cazul in care nu îmi retrag plângerea? Va fi acuzat de ceva ,.?totuși e o agresiune asupra unui minor ,nu?doar nu scăpa nepedepsit?
In urma cu aproximativ 2 luni fiului meu in vârstă de 12 ani ia fost pulverizat spray lacrimogen cu piper in ochi si pe fata,această fapta fiind comisa de un vecin in vârstă de 35 -40 de ani,de fata fiind mai multi copii.Copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale ,urmând un tratament timp de 7 zile .As dori sa stiu daca acest individ va raspunde in fata legii si cum anume.Maine suntem chemați la secția de politie unde am depus o plângere împotriva acestui individ,pentru o posibila înțelegere amiabila.Daca îmi retrag plângerea voi fi pusa in situația sa plătesc cheltuieli de judecata?Din cate am înțeles de la polițistul care ma sunat ,individul vinovat ar vrea sa îmi ofere bani pentru a-mi retrage plângerea. E legal?copilul este bine acum,mulțumesc lui Dumnezeu dar numai el știe prin ce dureri groaznice a trecut ,doar pentru faptul ca a fost curios sa știe ce este acel spray. "Vrei sa ști ce este ?uite!"si ia pulverizat spray in ochi aștept un răspuns ,va mulțumesc anticipat
Este legala folosirea sprayurilor lacrimogene?