avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Folosirea sprayurilor lacrimogene asupra unui minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Folosirea sprayurilor lacrimogene asupra unui minor

Care vor fi consecințele folosirii sprayului lacrimogen cu piper asupra unui minor,vinovatul ne având nici un motiv pt a -l folosi asupra copilului?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:15, 17 Iulie 2017
Ati scos CML?aveti martori?
Da avem martori. Iar ca si acte medicale avem analizele făcute la spitalul Budimex,unde a fost dus de urgenta de o ambulanta si ulterior a fost trimis la spitalul de oftalmologie pentru investigații si tratament.Țin sa menționez faptul ca martorii sunt minori,copii care se aflau împreună cu fiul meu pe strada
Mergeti cu toate actele la IML sa scoateti CML.
Ati depus plangere penala?
Martori da,acte medicale doar analizele de la cele 2 spitale unde a fost transportat de urgenta cu o ambulanta
V-am spus ce trebuie sa faceti, depuneti plangere si mergeti la IML.

Alte discuții în legătură

Agresat de doi indivizi ioana_ioanasca ioana_ioanasca Aseara am fost sa-mi felicit un prieten si m-am trezit cu doi indivizi in spatele meu, am vrut sa plec acasa dar afara m-au batut, am reusit sa scap si am fost ... (vezi toată discuția)
Am lovit pe cineva Dragos2001 Dragos2001 Eu am 17 ani iar un copil de 13 m-a provocat,eu lovindu cu pumnul în zona obrazului,respectivul a mers la poliție iar eu am fost chemat astăzi pe 27.12 ... (vezi toată discuția)