Buna ziua!
Sunt repatriat din 2005 ,din R.Moldova. Am contribuit la pensie din 2005. Spuneti-mi calculul pensiei trebuie sa fie efectuata conform conventiei existente la acea vreme sau se aplica Acordul din anul 2010. La momentul respectiv nici nu ma asteptam la ceva modificari in legislatie.
Multumesc.
Totusi resedinta este stabilita Feldioara ,jud Brasov. dar angajarea este in Brasov. Agentia din Arad a transmis dosarul favorabil in Brasov , si aceea invoca ca Feldioara nu poate fi zona limitrofa, ca loc de inchiriere . Nu contravine legii?
Buna ziua!
Fata mea si-a gasit loc de munca in Brasov. A fost inregistrata la agentie de somaj in cautarea unui loc de munca in Arad. Acum dosaul de accept plata chiriei conform legislatiei a fost examinat si aprobat in Arad, dar transmis la fortele de munca Brasov. Are importanta acum agentia de somaj din Brasov sa caute pretentii ca locuinta inchiriata este la distanta de Brasov, undeva 20 km . Ce document reglementeaza la ce distanta de locul de munca trebuie sa fie locul de cazare, inchiriere.
Multumesc