avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt repatriat din 2005 ,din R.Moldova. Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt repatriat din 2005 ,din R.Moldova. Am contribuit ...

Buna ziua!
Sunt repatriat din 2005 ,din R.Moldova. Am contribuit la pensie din 2005. Spuneti-mi calculul pensiei trebuie sa fie efectuata conform conventiei existente la acea vreme sau se aplica Acordul din anul 2010. La momentul respectiv nici nu ma asteptam la ceva modificari in legislatie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:07, 8 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se aplica Acordul dintre România si Republica Moldova în domeniul securitatii sociale, semnat la Bucuresti la 27 aprilie 2010
De ce nu am dreptul la conventia anterioara? Doar am obtinut dreptul de domiciliu si am contribuit inaintea acestui acord . Multumesc
La data intrarii în vigoare a acordului, toate întelegerile care au ca obiect de reglementare domeniul prevazut de prezentul acord îsi înceteaza valabilitatea.
[ link extern ]

Pana la data intrarii in vigoare , se aplica Convenţia între R.P.R. şi U.R.S.S. privind colaborarea în domeniul prevederilor sociale.
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege nr. 130 din 23 iunie 2011 pentru ratificarea acordului dintre ... Pensionar din RMoldova Pensionar din RMoldova LEGE nr. 130 din 23 iunie 2011 pentru ratificarea Acordului dintre România si Republica Moldova în domeniul securitatii sociale, semnat la Bucuresti la 27 ... (vezi toată discuția)
Transferul pensiei militare din r.moldova în românia lesvic lesvic Bună ziua. Am dubla cetăţenie şi în prezent beneficiez de pensie militară, ca fost colaborator al Ministerului Afacerilor Interne al R.Moldova. În ... (vezi toată discuția)
Transferul pensiei militare din r. moldova in romania Dorel1965 Dorel1965 Bună ziua. Sunt cetăţean român cu domiciliul în străinătate-Rep. Moldova şi am devenit pensionar militar în R. Moldova. În continuare aşi dori să ... (vezi toată discuția)