Am infiintat recent o firma pe codul caen 8020 si doresc sa obtin autorizatiile necesare pentru a putea instala camere de supraveghere.
Nu imi este prea clara legea si doresc sa stiu daca imi pot desfasura activitatea de instalat camere supraveghere fara activitate la sediul social.
In HG 301/2012 actualizata conform hotararii nr. 1002/2015 am gasit la Capitolul 5, Sectiunea 2 -"Licentierea si functionarea societatilor specializate in sisteme de alarmare impotriva efractiei" urmatorul paragraf:
Art. 74
Societatile specializate in sisteme de alarmare impotriva efractiei sunt societati
comerciale care au inscris ca obiect de activitate unul sau mai multe dintre
urmatoarele coduri CAEN: 4321, 7112 sau 8020, au un sediu inregistrat si
autorizat pentru organizarea administrativa si coordonarea operativa a personalului angajat si au dobandit dreptul de a presta serviciile prevazute de Lege, conform licentei acordate de Inspectoratul General al Politiei Romane.
Art. 76. - (1) In vederea obtinerii licentei de functionare pentru a desfasura activitati de proiectare, instalare, modificare sau intretinere a sistemelor de alarmare impotriva efractiei si/sau servicii privind sistemele de securizare, reprezentantul legal al societatii depune la inspectoratul de politie judetean competent sau la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, pe baza de opis, urmatoarele documente: a) documentele prevazute la art. 25 alin. (1) lit. a), f), g) si h);
g) documente privind dovada existentei sediului inregistrat si autorizat pentru organizarea administrativa si coordonarea operativa a personalului angajat;
Din extrasele de mai sus inteleg ca este necesar sa desfasor activitate la sediu ?
Daca raspunsul la intrebarea de mai sus este DA, este necesara prezenta 24/7 in acel sediu ? Unde as putea gasi mai multe informatii ?
Am marcat cu Bold paragrafele pe care nu le-am inteles.