Știu acest lucru. Mă interesează ce trebuie să fac pentru un avocat din oficiu sau dacă este un avocat dispus să mă apere și să-i plătesc serviciile când se termina procesul...
Tatăl meu a moștenit un apartament într-o vilă de la o rudă. Restul de trei apartamente au alți proprietari. După câțiva ani tata a murit, s-a făcut succesiunea care arată așa: 3/8 fiica, 3/8 fiul, 2/8 soția (mama). Fratele și mama se folosesc de apartament, eu nu locuiesc acolo și nu beneficiez de nimic. Ce pot face pentru a-mi obține dreptul care l-am dobândit prin certificatul de moștenitor ? Menționez că mama și fratele nu vor să-mi dea partea pe cale amiabilă. Doresc un avocat din oficiu și nu știu unde să mă adresez sau un avocat pe care să-l pot plăti după terminarea procesul deoarece am un copil cu vârsta de 5 luni și trăim din indemnizație. Menționez că nu mă interesează imobilul și doresc despăgubirea bănească. Vă rog să mă îndrumați pentru pașii ce trebuie să-i fac pentru a dobândi ceea ce mi se cuvine. București. Mulțumesc anticipat.
Și dacă ei susțin că nu au banii necesari sau nu vor acest lucru... Ce metode există pentru a aplica legea ? Din această cauză am spus și de sigilarea apartamentului. Ca o măsură de constrângere... Mulțumesc.
Tatăl meu a moștenit un apartament într-o vilă de la o rudă. Restul de trei apartamente au alți proprietari. După câțiva ani tata a murit, s-a făcut succesiunea care arată așa: 3/8 fiica, 3/8 fiul, 2/8 soția (mama). Fratele și mama se folosesc de apartament, eu nu locuiesc acolo și nu beneficiez de nimic. Ce pot face pentru a-mi obține dreptul care l-am dobândit prin certificatul de moștenitor ? Menționez că mama și fratele nu vor să-mi dea partea pe cale amiabilă. Se poate, în tribunal, cere sigilarea apartamentului până la soluționarea litigiului, deoarece ei spun că o să-l pună la vânzare de ochii lumii , dar nu vor fi de acord cu niciun preț, și, implicit... eu nu voi obține nimic ? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.