Tatăl meu a moștenit un apartament într-o vilă de la o rudă. Restul de trei apartamente au alți proprietari. După câțiva ani tata a murit, s-a făcut succesiunea care arată așa: 3/8 fiica, 3/8 fiul, 2/8 soția (mama). Fratele și mama se folosesc de apartament, eu nu locuiesc acolo și nu beneficiez de nimic. Ce pot face pentru a-mi obține dreptul care l-am dobândit prin certificatul de moștenitor ? Menționez că mama și fratele nu vor să-mi dea partea pe cale amiabilă. Doresc un avocat din oficiu și nu știu unde să mă adresez sau un avocat pe care să-l pot plăti după terminarea procesul deoarece am un copil cu vârsta de 5 luni și trăim din indemnizație. Menționez că nu mă interesează imobilul și doresc despăgubirea bănească. Vă rog să mă îndrumați pentru pașii ce trebuie să-i fac pentru a dobândi ceea ce mi se cuvine. București. Mulțumesc anticipat.
Știu acest lucru. Mă interesează ce trebuie să fac pentru un avocat din oficiu sau dacă este un avocat dispus să mă apere și să-i plătesc serviciile când se termina procesul...