avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate teomax1

Activitate teomax1

Buna ziua
Ma numesc Badea , locuiesc in Chiajna, Ilfov de trei ani., trei ani de cand lupt cu autoritatiile locale pentru rezolvarea canalizarii .
Problema pe care o supunem atentiei dumneavoastra este legata de situatia sistemului de canalizare pe aceasta strada. La fiecare ploaie mai puternica, strada devine impracticabila intrucat canalizarea este subdimensionata sau infundata. Ne-am aflat in nenumarate randuri in care nu am putut intra sau iesi din casa, deoarece curtile au fost inundate de apa cu dejectii solide provenite de la canalizarea menajera. Gurile de canal refuleaza si apele inunda artera de circulatie, deoarece conducta de canalizare cedeaza sub presiunea apei. Strada este de fiecare data inundata si totodata, invadata de dejectiile provenite de la canalizarea menajera, raspandind un miros greu, aducand astfel atingere sanatatii noastre. Suntem in imposibilitatea aerisierii caselor din cauza mirosului insuportabil emanat de dejectiile care ajung in curtiile noastre. Acesta este un deficit al sistemului de canalizare al comunei, canalizarea preluand atat apa meteorica. cat si pe cea menajera. Pe acest tronson exista un sistem unitar de canalizare, din cauza precipitatiilor, tronsonul intra sub presiune, neputand asigura preluarea surplusului de apa.
Am depus o adresa la primarie, in loc de 30 de zile, ni s-a raspuns in 70 de zile.
Doresc sa ii dau in judecata si vreau sa stiu pe ce cale sa o apuc.Am sesizat Garda de mediu, pentru ca nu se poate respira.