Buna .am calatorit din 2007 in strainatate si chiar am intalnit anul trecut aceasta problema .cu avionul nu cred ca ai vreo sansa in schimb cu masina sau autocarul da .daca alegi microbuze,autocare ,e bn sai spui la sofer si exista de regula o taxa de 50 euro si te trece sau cu masina proprie ar fi amenda la vama in valoare de 80euro ori i bagi in buzunar la vames ,,mita"ceva bani
Buna ma si eu nevoie de ajutor pt o problema .din 2013 am lucrat in italia cu anumite contracte de munca periodice pana in martie 2016 ce am revenit in romania .din luna mai m-am angajat la o inteprindere in romania iar in decembrie 2016 am nascut .in februarie 2017 am depus dosarul pt indemnizatia de crestere a copilului .suntem degia la sfarsitul lui iluie si nu am primit nici un banut inafara de alocatia fetitei .am sunat la dansi ce se ocupa de dosar dar mereu imi spun acelasi raspuns ,adica asteapta un anumit formular din italia si ca inca nu a venit sa sun iar peste o luna .nu mi se pare corect sa astepti atata timp pt drepturile noastre.nu cred ca cineva poate sa intretina un bebelus din 200 de lei .nu pot sa ma duc sa reincep munca in primul rand ca fetita inca este mica iar in al doilea rand daca reiau munca si dupa se aproba dosarul am inteles ca pierd indemnizatia .poate e cineva care ma poate ajuta cu un sfat. Multumesc