Buna ziua
Am si eu un ford tranzit in garantie la care s-a spart un rulment din cutia de viteza, iar ca urmare a distrus toata cutia. Asta s-a intamplat in slobozia, iar cel mai apropiat service a fost Constanta. Dupa ce am ajuns cu masina pe platforma in constanta, mi-au spus cei de la Ford, ca nu am programare si ar trebui sa astept o saptamana pana au loc in hala si pentru mine. Am asteptat, a venit si momentul programarii, am mai stat o zi si am mers la ei sa-i intreb ce s-a intamplat. Cei de acolo cu nerusinare mi-au spus ca inca nu au desfacut cutia, dar ca ma vor suna pana la ora 17:00 si-mi vor spune. Am asteptat inca o saptamana sa ma tot sune, timp in care ii sunam zi de zi. Intr-adevar m-au sunat in acea zi la ora 17:00 sa-mi spuna ca e "distrusa cutia", doar ca inca nu s-a facut necesarul de piese pentru remedierea defectiunii. Asta se intampla joi dupamasa saptamana trecuta. Am mai asteptat o saptamana pana a afla ca ei nici acum nu au facut acest necesar de piese, doar la fiecare telefon pe care-l faceam catre ei imi spuneau ca am vor suna pana la ora 17:00. Dupa inca o saptamana m-am decis sa aduc masina la cluj cu cei de la Ford Suport pentru ca m-am saturat de atatea promisiuni ca ma vor contacta. Cand am mers la ei si am cerut sprijinul Ford Suport pentru ca cei de la Reprezentanta din constanta au tot taraganat-o cu intocmirea necesarului de piese, dar mite cu comanda lor. tot spuneau ca piesele nu sunt pe stoc, ca trebue comandate la unicul importator Ford din romania si ca pana se aduc piesele ar dura 2 saptamani, pe urma mai necesita inca o programare, evident fara programare nu te primeste, m-am decis ca sunt cat se poate de indiferenti cu clientii. Azi am sa merg la cluj, masina a sosit azi noapte la cluj, sper ca cei de aici sa fie mai seriosi fata de clienti. Nu stiu care e termenul legal pentru rezolvarea unei garantii, dar in orice caz nu cred ca e vorba de 2 3 saptamani pentru intocmirea necesarului de piese. Iar daca eu nu lucrez cu acest transit, mi-e destul de greu sa suport din alte surse financiare rata leasing, care impreuna cu casco se ridica la 2000 lei/luna.