Spuneti-mi mie pe cine pot eu convinge dintre cei care stiu totul sa vina in romania ca martor chiar de le-am plati noi totul? Absolut nimeni din pacate
Ceea ce spune Alenicol e adevarat. Este una dintre acele mame care foloseste copilul si ca scut si ca sa stoarca bani. nu pot sa cred ca in lumea asta exista asa mame. Daca ar fi sa aduc argumente in ceea ce am precizat mai sus as scrie un roman si nu are sens. Ma rezum la faptul ca mama isi cumpara haine de 200 euro (si sa dea domnu sa o poata face in continuare) iar copilul umbla cu adidasi rupti, la faptul ca inca traieste in casa care de fapt apartine amandurora si nu-l lasa pe logodnicul meu nici macar sa intre in casa lui si daca merge merge numai sa vada copilul, la faptul ca toate weekend-urile isi trimite copilul ba la mama, ba la cumnat si cand mai vrea ea si la noi. nici un weekend nu sta cu copilul iar in ceea ce priveste deciziile legate de copil le ia fara sa consulte tatal. Unde e justitia? Credeti ca putem demonstra ceva? Absolut nimic asta mai trist. Am decis impreuna cu logodnicul meu sa facem un acord cu ea, sa platim scoala copilului noi si ce mai are nevoie pt scoala dar bineinteles banii sa-i dam direct scolii si nu ei pt ca incredere nu mai avem nici un gram. Credeti ca va fi de acord? Nici gand. Am pierdut amandoi orice speranta.
nu e vb de faptul ca mama castiga asa de mult. si tatal contribuie si asta de trei ani. probabil ca cine ar cunoaste povestea toata ar intelege mai bine. oricum nu judecati fara sa stiti si 2 asteptam niste sfaturi legale care sa-l ajute. si daca tot vine povestea fara salarul meu nu s-ar descurca sau ce credeti ca nu-si iubeste fiul si nu-i doreste binele?ii cumpara de toate cand e la el dar mai mult nu are de unde.
Logodnicul meu e divortat de 3 ani, am aflat ca fosta sotie a intentat un proces pt pensie alimentara mai mare. Ca sa explic mai bine situatia ea traieste in italia si la fel si noi, probabil ca ea intentioneaza sa se stabileasca acolo dar noi nu ci ca toata lumea incercam sa punem bani deoparte pt o casa tinand cont ca l-a lasat in mijlocul drumului. Daca ar fi sa ne luam dupa lege 1/4 din salar nu e corect in cazul asta pt ca ar fi 400 euro din salauriul logodnicului meu. Poate sa ceara 1/4 din salariul lui din Italia tinand cont ca nu avem de gand sa ramanen acolo? Daca ar fi sa trebuiasca sa dea lunar 400 euro cand ne vom intoarce in Romania ce se va intampla tinand cont ca e caz penal daca nu platesti si tinand cont ca ai avea un foarte mare noroc doar sa gasesti un salar de 400 euro/ luna.? Poate ce e mai rau din situatia asta e ca nu e corect sa platesti o pensie mai mare daca fosta vrea sa traiasca in Hawai spre exemplu si si mai rau e ca n-are nevoie de banii astia tinand cont ca si-a lasat barbatul pt un om plin de bani....face totul doar din pura rautate si din pacate nu putem demonstra cu acte ca are un venit de 3 ori mai mare ca logodnicul meu pt ca e trecuta cu salar minim 1.200 euro, are 20% dintr-un restaurant da nu stim numele firmei si o carte de credit cu plafon lunat de 2.000 euro........nici o sursa din care sa demonstram asta. Are vreo sansa sa "castige" procesul asta?
Logodnicul meu e divortat de 3 ani, am aflat ca fosta sotie a intentat un proces pt pensie alimentara mai mare. Ca sa explic mai bine situatia ea traieste in italia si la fel si noi, probabil ca ea intentioneaza sa se stabileasca acolo dar noi nu ci ca toata lumea incercam sa punem bani deoparte pe o casa tinand cont ca l-a l. Daca ar fi sa ne luam dupa lege 1/4 din salar nu e corect in cazul asta pt ca ar fi 400 euro din salaurul logodnicului meu. Poate sa ceara 1/4 din salarul lui din Italia tinand cont ca nu avem de gand sa ramanen acolo? Daca ar fi sa trebuiasca sa dea lunar 400 euro cand ne vom intoarce in Romania ce se va intampla tinand cont ca e caz penal daca nu platesti si tinand cont ca ai avea un foarte mare noroc doar sa gasesti un salar de 400 euro/ luna.? Poate ce e mai rau din situatia asta e ca nu e corect sa platesti o pensie mai mare daca fosta vrea sa traiasca in Hawai spre exemplu si si mai rau e ca n-are nevoie de banii astia tinand cont ca si-a lasat barbatul pt un om plin de bani....face totul doar din pura rautate si din pacate nu putem demonstra cu acte ca are un venit de 3 ori mai mare ca logodnicul meu pt ca e trecuta cu salar minim 1.200 euro, are 20% dintr-un restaurant da nu stim numele firmei si o carte de credit cu plafon lunat de 2.000 euro........nici o sursa din care sa demonstram asta. Are vreo sansa sa "castige" procesul asta?