avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate IoanCiocanea

Activitate IoanCiocanea

Buna ziua. Locuiesc in Sibiu, in apropiere de calea ferata. Nu ma deranjeaza zgomotul facut de tren in conditii "normale" de circulatie. Ma deranjeaza unii mecanici sau ajutor de mecanici care sunt insarcinati cu producerea semnalului acustic (suieratul trenului) care abuzeaza de butonul ce produce acest zgomot si uita sa mai ia mana de pe acesta. E adevarat, sunt multe treceri la nivel cu bariere care se intersecteaza cu calea ferata dar in apropierea fiecarei astfel de treceri exista un stalp vopsit alb-negru care obliga mecanicul sa dea un semnal acustic. Dar de la a apasa scurt butonul si pana la a-l tine apasat continuu sau cu mici intreruperi (care irita parca si mai mult)pe o distanta de aproximativ 2 km fara a tine seama ca e zi sau noapte mi se pare nu o exagerare ci chiar o bataie de joc la adresa locuitorilor din zonele Turnisor, Tiglari, Terezian. Va rog spuneti-mi cui ma pot adresa si ce sanse am sa-i putem tempera pe mecanicii prea zelosi. Mentionez ca nu toti procedeaza la fel, unii suna chiar scurt, ceea ce ma face sa cred ca am avea sanse sa-i potolim pe ceilalti. Multumesc.