Buna seara. Sper sa pot fi ajutata cu un raspuns. Sotul meu a divortat de mine in 2015 prin hotarare judecatoreasca. Copilul minor pe care il avem i a fost incredintat lui eu platind pensie alimentara. Avem un apartament cu 2 camere care a fost cumparat in anul 1995 dar care atunci nu a putut fi intabulat din cauza unor probleme cu terenul pe care a fost construit.La cumpararea apartamentului a fost intocmit doar un contract de mâna pe numele fostului sot. Abia anul acesta s a inceput procesul de intabulare,dar care deocamdata dureaza. Eu muncesc cu contract in alta tara fiind in Romania doar 4 luni pe an. Chiar si dupa divort in perioada in care eram in Romania am continuat sa locuiesc la apartament cu fostul sot si copilul. Acum fostul sot nu mai imi da voie sa locuiesc acolo pâna la finalizarea intabularii si a impartirii apartamentului sau vanzarea lui. As vrea sa stiu daca am dreptul legal sa locuiesc acolo in aceasta perioada. Multumesc!
Buna ziua. Am infiintat deja un srl cu activitatea principala casa de amanet. Am obtinut acreditarea de la bnr dar as avea nevoie de niste sfaturi despre ce trebuie sa fac in continuare. Rog pe cineva care stie sa ma sfatuiasca, care sunt urmatorii pasi. Multumesc.