avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate Hermyna

Activitate Hermyna

Buna seara.. am si eu o intrebare. Asi dori un raspun mai exact in cel mai scurt timp posibil. Cineva a intrat peste noi in casa noaptea trecuta. M-a lovit si mi-a spart arcada dar cu cel care a intrat cu forta in casa sunt pe mana cu politia orasului tot eu sunt cea care trebuie sa platesc. In casa mai sunt 3 minori cu varsta de 3 .. 13 .. 16 ani care au asistat la tot ce s-a intamplat.
Ce se poate face in acest caz?
Cei de la politie ma obliga sa imi retrag plangerea impotriva lui.
Nu a platit nimic niciodata.. nu l-a interesat de copilul asta.. si cand eram impreuna eu mergeam la lucru iar el statea acasa dar nici de copil nu se ocupa.. trebuia sa il duc mamei mele sa stea ea cu copilu..
Sa iau copilul in custodia mea si sa ii schimb numele nu este un moft de al meu.. este siguranta copilului meu si respecul lui in societate..
Purtand mai departe numele tatalui lui pe viitor va fi luat in ras si batjocorit din cauza reputatiei tatalui sau pentru faptele sale.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt intr-o situatie foarte nasoala.. M-am despartit de tatal copilului meu de un an si 3 luni iar acesta nu s-a mai interesat de copil decat o singura data in tot acest timp.. doresc ca eu si copilul meu sa plecam in strainatate la nisterude iar el nu vrea sa imi dea imputernicirea pentru a-l scoate din tara chiar daca el urmeaza sa fie inchis de lege pentru faptele sale odioase..
Ce as putea face pentru a obtine custodiia copilului si pentru a-i schimba numele de familie de pe al lui pe al meu?