avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vatamare corporală
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vatamare corporală

Buna seara.. am si eu o intrebare. Asi dori un raspun mai exact in cel mai scurt timp posibil. Cineva a intrat peste noi in casa noaptea trecuta. M-a lovit si mi-a spart arcada dar cu cel care a intrat cu forta in casa sunt pe mana cu politia orasului tot eu sunt cea care trebuie sa platesc. In casa mai sunt 3 minori cu varsta de 3 .. 13 .. 16 ani care au asistat la tot ce s-a intamplat.
Ce se poate face in acest caz?
Cei de la politie ma obliga sa imi retrag plangerea impotriva lui.
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 08:00, 23 Iulie 2018
Nu te obliga nimeni sa iti retragi nicio plangere.
Violare de domiciliu, vatamare corporala, punere in pericol copii minori,
Astea sunt infractiuni extrem de grave.
Nu face nimic fara avocat. Nicio declaratie, nici macar nu discuta cu politistul fara avocat.
Mergi direct la Parchet si fa plangere daca nu ai incredere in politist.

Oricum, aici e vorba de lucruri extrem de serioase, astea nu se fac prin intrebari pe internet.
Un avocat bun de penal te poate ajuta sa obtii ordin de interdictie pentru persoanele care au intrat in casa ta, pot fi arestati pentru sechestrare de persoane... nu cunosc situatia, ca nu prea dai detalii... dar un avocat te poate ajuta mult.
Schimba yala la usa, suna la 112 imediat ce ai persoane suspecte la usa, nu deschide usa pentru nimeni.
In special fa plangere pentru copii, ca li s-a pus in pericol sanatatea, fizic si psihic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrare de persoane beludan beludan buna ziua va rog sa ma ajutati cu o informatie si un sfat. azi am fost la locuinta parintilor fostei concubine, pentru a-mi vedea baiatul, pe care la tinut ... (vezi toată discuția)
Custodie omama omama Buna ziua,din data de 08 iulie 2012 s-a pronuntat divortul, in sentinta sa hotarat ca cele doua fete revin in custodia tatalui,in timpul divortului una din ... (vezi toată discuția)
Patrundere in locuinta cristinutza31 cristinutza31 Zilele astea fostul meu prieten a patruns in curtea si in casa unde locuiesc si a spart cateva lucruri care erau cumparate de el.Eu nu am fost acasa in acel ... (vezi toată discuția)