avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate Anasorina

Activitate Anasorina

Răspuns la discuția Medic familie
Multumesc frumos.
Discuție Medic familie
Buna seara.As dori sa stiu daca ma pot inscrie la un medic de familie in bucuresti daca sunt din arges si nu am mutatie sau fiza flotant?multumesc
Răspuns la discuția Cci
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Cci
Multumesc frumos.Daca angajatorul nu imi raspunde la telefon, nu pot da de el cum trebuie sa procedez.A fost un chinez care nu pot sa il gasesc, nu stiu cum as putea da de el decat la telefon.
Răspuns la discuția Cci
Buna ziua. Am revenit cu raspunsul pe care l-am aflat de la Itm. Contractul individual de munca este suspendat fiind in Ccc. Ce este de facut pentru urmatorul concediu? Mai beneficiez si de prenatal?
Răspuns la discuția Cci
El ca angajator nu imi raspunde la telefon, iar contabila nu vrea sa imi spuna..deci trebuie sa sun luni la Itm sa imi spuna ei in ce stadiu este Cim.
Răspuns la discuția Cci
Ar fi avut dreptul sa imi incheie cartea de munca daca eram in concediu de crestere copil? Si fara sa ma anunte? Trebuie sa sun la itm sa intreb, nu?
Răspuns la discuția Cci
Fiind in concediu crestere copil nu stiu daca c.i.m a incetat.nu ma anuntat nimeni cum si ce sa intamplat cu firma.am aflat intamplator ca a falimentat.
Răspuns la discuția Cci
As dori sa stiu ce este de facut la sfarsitul anului dupa ce mi se incheie primul concediu pentru a beneficia de urmatorul concediu de crestere copil.
Răspuns la discuția Cci
Din cate am inteles prin 2016 a intrat in faliment.eu nu am mai vorbit cu angajatorul ca nu l-am mai gasit, era o firma chinezeasca, doar ce mi-a spus fosta lor contabila.