avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiGabriel28

Activitate AndreiGabriel28

Răspuns la discuția Infiltratii terasa blocului
In primul rand vreau sa va multumesc pentru raspunsuri si as mai avea cateva info de adaugat si totodata intrebari.
1.Presedinta ne-a zis ca cei de la primarie numai asteapta fondurile europene si au facut imprumut la banca pentru 300 de blocuri, blocul in care locuiesc  avand pozitia 70 dar in septembrie vor primi raspunsul daca se aproba imprumutul si ne roaga din nou sa mai asteptam.
 2. Am hotarat sa fac terasa pe banii mei cu o firma recomandata insa administratora mi-a zis ca trebuie prin licitatie cu 3 oferte diferite si nu stiu daca asa se procedeaza.
3.Dat fiind ca sunt probleme si la scara 2 nu ma poate favoriza pe mine si  intrebarea mea este :
Daca hotarasc sa fac terasa acum dar sa mi de-a in scris daca in septembrie nu vor veni cei de la reabilitare sa ma scada de la intretinere in baza facturii primite de firma care s-a ocupat este posibil ? Tinand cont si de pct 2 daca asa se procedeaza prin licitatie si oferte.
Ar fi un impediment pt mine in recuperarea cheltuielilor in cazul in care nu vor veni cei de la reabilitare anul acesta, sa facem cu o firma si pt scara 2 probabil se va face cu alta firma ? Sau se decide sa faca pt scarile cu probleme cu aceiasi firma si cine e dispus sa-si faca inainte terasa e liber sa faca dar sa si riste fara a-si recupera cheltuielile ?
Sper ca m-ati inteles ce am vrut sa spun si va multumesc inca odata pt informatiile oferite.
Buna seara, de 5 ani ma confrunt cu o problema ( infiltratia apei ).. Am tot fost amanat cu repararea terasei pe motivul ca vine reabilitarea. Anul trecut dupa multe rugaminti, in noiembrie a fost facuta o reparatie cu necalificati de catre presedinta blocului iar dupa 3 zile a inceput ploaia si afara si in casa.. Acum vreau eu sa fac terasa din banii mei dar vreau sa stiu daca si cum imi pot repara banii!