As dori sa stiu daca legea imi permite sa am un numar de 16 ore de lucru /zi, insumate din mai multe contracte de munca ( un contract cu 8 ore, unul cu 4 si doua cu cate 2 ore). Mentionez ca sunt incadrata ca Manager al Calitatii pe aceste contracte, nefiind un job care necesita prezenta zilnica ( documentatia este mentinuta de la distanta, e necesar sa ma prezint doar pentru audituri sau culegere de informatii).
Contractele de munca nu contin mentiuni referitoare la munca la domiciliu (in caz ca acest lucru conteaza).
Doresc sa demisionez , insa "regula" in firma in care inca lucrez este ca in momentul instiintarii angajatorului, angajatul sa fie injurat si sa i se interzica accesul in firma incepand din ziua respectiva. Odata cu refuzul angajatorului pentru efectuarea preavizului, se refuza si plata drepturilor salariale ale angajatului, pana la acel moment.
As dori sa stiu care este calea legala de urmat pentru a putea beneficia de drepturile salariale pentru toata perioada de lucru prestat in aceasta firma.