avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate grigorescumarga

Activitate grigorescumarga

Multumesc frumos
Multumesc frumos,se poate sa imi spune-ti ce inseamna UZUFRUCT?
Multumesc
Buna ziua,matusa si unchiul meu neavand copii vor sa imi lase mie casa. Ideea este daca facem testament il poate ataca fratii lui sau ai ei daca ei nu vor mai fi in viata? Care ar fi solutia cea mai buna sa nu fie atacata?
Multumesc.
tin sa mentionez ca domiciliul atat eu cat si copii il avem la adresa lui din jud.Dolj,iar eu vreau sa plec la Bucuresti la parintii mei
Buna ziua,in primul rand ar trebui sa-mi fac mutatia la parinti dupa care sa merg mai departe ?
Multumesc
Nu pot face poze si nici inregistrari pentru ca imi ia telefonul ,nu am acces decat in prezenta lui sa pot vb.cu parintii mei care stau in altă localitate si le spun ca totul este bine. In prezent stau la el.
Buna ziua,traiesc cu un barbat in concubinaj de 5 ani ce au rezultat 2 copii unul de 4 ani respectiv 1 an de un an de zile situatia sa cam schimbat ,ma bate imi ia telefonul sa nu pot tine legatura cu parintii mei decat in prezenta lui,copilul nu il mai duce la gradinita,daca vreau sa plec imi da voie sa plec dar fara copii.Cum imi pot lua copii cu mine.daca fug cu copii la parinti fara acordul lui nu imi pot inscrie copii la gradinita si la scoala de stat. Cum este corect si legal sa procedez?
Răspuns la discuția ACTE CASA DETERIORATE
Multumesc frumos
DREPT CIVIL - Buna ziua,as dori sa stiu de unde se ridica actul de proprietar avand in vedere ca eu am doar actul de schimb de locuinta.
Cum pot proceda sa am si acest titlu de proprietar?
Multumesc.