avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate Orban Marta29

Activitate Orban Marta29

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In act am zis sa se scrie ca nu am nici o pretentie doar cu conditia sa fiu lasata impace. Pe urma am fost inca doi ani jignita mereu online si telefonic de dansul iar apoi a renuntat. Sunt obligata sa ii dau copie dupa buletin?
Buna ziua. As avea si eu nevoie de putin ajutor din partea dumneavoastra. Am fost casatorita din 2009 pana in anul 2011. Am accesat programul prima casa impreuna cu fostul meu sot. Dupa nunta, banii ce s-au castigat i-a luat dansul, bani cu care a achizitionat o masina. Cand ne-am despartit m-a scos afara din casa cu o geanta de haine. L-am lasat impace in momentul acela si am plecat. Rata lunara la banca s-a platit timp de 2 ani doar din banii mei. Pe urma eu m-am dus la notar si am semnat un act in care am fost de acord sa ii cedez apartamentul prin intimidare din cauza ca eram hartuita si amenintata online in permanenta. Am semnat acel act la notar cu conditia de a ma lasa impace dar acesta nu a incetat nici dupa. Problema este ca eu nu stiu daca acel act de la notar este irevocabil sau revocabil. Acum dupa mult timp imi transmite sa ii dau copie dupa buletinul meu ca sa poata vinde apartamentul. Intrebarea mea este, ce as putea sa fac eu in momentul de fata in favoarea mea? Va multumesc frumos.