avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Activitate Marian.b13

Activitate Marian.b13

Răspuns la discuția Plata intretinerii
Va mulțumesc pentru răspunsuri.
Răspuns la discuția Plata intretinerii
@elga50 pai si daca nu vreau sa o scot de la asociația parintilor (din ambitie) cine sau ce ma poate obliga sa platesc pt ea la asociația mea, exceptând legea cu 15 zile... mentionez ca sunt in certuri cu asociația mea pt ca domnul din comitetul executiv mi a afirmat ca a monitorizat prin camerele video instalate pe bloc, in scara si chiar in lift, de cate ori a urcat a mea prietena cu liftul si cate ore a ramas in apartament. Am vorbit cu președintele asociației si mi a comunicat ca el o va trece la intretinere fara acordul meu si ca daca il dau in judecata voi pierde garantat
Răspuns la discuția Plata intretinerii
Cunosc situația in care trebuie sa fac cerere pt a inscrie un nou membru la asociatie dupa 15 zile. Acea lege nu specifica daca sunt obligat sa scot o persoana de la vechea asociație si sa o introduc in noua asociație. Problema o pun in felul următor : poate o persoana sa fie introdusa ca locatar la 2 asociatii?
Răspuns la discuția Plata intretinerii
Va mulțumesc domnule Amza. Astept si alte opinii.
Prietena mea locuieste la mine dar plateste intretinerea la parintii ei, acolo unde figureaza la intretinere. Administratorul blocului unde locuiesc eu vrea sa o bage la intretinere. Legal, daca ea nu se scoate de la intretinerea parintilor, ea poate sa plateasca in 2 locuri intretinerea? Legal, administratorul are dreptul sa o bage la intretinere? Pot sa aduc adeverinta ca plateste intretinerea in alta parte?