avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate Horatziu80

Activitate Horatziu80

Răspuns la discuția Poprire conturi
Initial am vobit telefonic cu cei de la departamentul popriri si au trimis mail de instiintare catre agentie. Cu toate acestea, persoana de acolo a refuzat. Pana la urma i-am rugat sa trimita si la alta agentie unde lucrurile au decurs norma. Deci problema rezolvata. M-am uitat si nu aveau portar, probabil agentiile din mall-uri nu au portari,cine stie...
Răspuns la discuția Poprire conturi
Am fost astazi, persoana de la casierie a refuzat pe niste motive absurde. Am contactat banca telefonic,departamentul popriri a trimis instiintare agentiei respective ca se pot elibera 2 treimi, m-am intors la agentie,dar persoana respeectiva a refuzat chiar si in aceste conditii. Am ramas perplex,din moment ce chiar cei de la departamentul respectiv au raspuns afirmativ si au si trimis adresa.
Răspuns la discuția Poprire conturi
Nu bunevoiesc sa-mi elibereze suma
Discuție Poprire conturi
In urma cu aproximativ 3 saptamani am fost executat silit pentru o datorie veche de 2000ron. In urma executarii, banca la care detin conturile (Reiffeisen) mi-a trecut ambele conturi (ron si euro) cu minus suma datorata. Intre timp mi s-a virat salariul, iar suma resepectiva s-a acoperit intregral. Problema este ca nici pana acum, dupa 2 sapatamani, executorul nu a primit nimic,desi intreaga suma mi-a fost oprite de catre banca si stau cu contul de euro inca blocat. Am tot sunat de nenumarate ori dar fara rezultat. Banca nici nu vireaza suma catre executor, nici nu-mi deblocheaza macar 2/3 conform legii. Toate apelurile mele au fost inutile. As vrea sa stiu cum sa procedez in continuare. Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Executare silita
Multumesc pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Executare silita
Deci nu se mai poate face nimic in privinta executarii...? Asta inseamna ca acea perioada de 3 ani e relativa, ma poate executa si dupa 10 ani daca nu depun contestatie in decurs de 15 zile.
Răspuns la discuția Executare silita
Nu am formulat contestatie. Sincer nici nu stiu exact cum sa procedez, ce pasi sa urmez. In acelasi timp am fost prin in discutii infinite fara rezultat cu banca sa nu-mi mai opreasca si ei din salariu dupa ce angajatorul deja opreste 50%. Continua sa opreasca chiar si dupa ce executorul le-a trimis adrese in vederea ridicarii popririi.
Buna ziua,

In urma cu 2 luni am fost executat silit (poprire salariu si conturi bancare) pentru niste credite la care ultimele plati le-am efectuat in 2011. Este legala executarea silita dupa 6 ani de la ultima rata platita?

Multumesc