In urma cu aproximativ 3 saptamani am fost executat silit pentru o datorie veche de 2000ron. In urma executarii, banca la care detin conturile (Reiffeisen) mi-a trecut ambele conturi (ron si euro) cu minus suma datorata. Intre timp mi s-a virat salariul, iar suma resepectiva s-a acoperit intregral. Problema este ca nici pana acum, dupa 2 sapatamani, executorul nu a primit nimic,desi intreaga suma mi-a fost oprite de catre banca si stau cu contul de euro inca blocat. Am tot sunat de nenumarate ori dar fara rezultat. Banca nici nu vireaza suma catre executor, nici nu-mi deblocheaza macar 2/3 conform legii. Toate apelurile mele au fost inutile. As vrea sa stiu cum sa procedez in continuare. Multumesc anticipat
Am fost astazi, persoana de la casierie a refuzat pe niste motive absurde. Am contactat banca telefonic,departamentul popriri a trimis instiintare agentiei respective ca se pot elibera 2 treimi, m-am intors la agentie,dar persoana respeectiva a refuzat chiar si in aceste conditii. Am ramas perplex,din moment ce chiar cei de la departamentul respectiv au raspuns afirmativ si au si trimis adresa.
Poprire
maia andrei
Buna ziua !
Am poprire 1/3 pe salariu , instituita de executor judecatoresc pt suma de 2000 ron,
Intampin urmatoarele probleme:
1- firma unde lucrez a ... (vezi toată discuția)