avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire conturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire conturi

In urma cu aproximativ 3 saptamani am fost executat silit pentru o datorie veche de 2000ron. In urma executarii, banca la care detin conturile (Reiffeisen) mi-a trecut ambele conturi (ron si euro) cu minus suma datorata. Intre timp mi s-a virat salariul, iar suma resepectiva s-a acoperit intregral. Problema este ca nici pana acum, dupa 2 sapatamani, executorul nu a primit nimic,desi intreaga suma mi-a fost oprite de catre banca si stau cu contul de euro inca blocat. Am tot sunat de nenumarate ori dar fara rezultat. Banca nici nu vireaza suma catre executor, nici nu-mi deblocheaza macar 2/3 conform legii. Toate apelurile mele au fost inutile. As vrea sa stiu cum sa procedez in continuare. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Horatziu80 , utilizator 12:31, 19 Februarie 2019
Dacă nu ați fost la Bancă la ghișeu, de unde știți că nu vă deblochează diferența de bani de după reținerea popririi`??
Nu bunevoiesc sa-mi elibereze suma
Ați fost personal la Bancă la casieria băncii cu buletinul în mână, și nu va eliberat diferența de după poprire`??

Nu uitați și faptul că Banca este doar TERȚ poprit, iar contul bancar este blocat de către executor.
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2019
Dapix, utilizator
Am fost astazi, persoana de la casierie a refuzat pe niste motive absurde. Am contactat banca telefonic,departamentul popriri a trimis instiintare agentiei respective ca se pot elibera 2 treimi, m-am intors la agentie,dar persoana respeectiva a refuzat chiar si in aceste conditii. Am ramas perplex,din moment ce chiar cei de la departamentul respectiv au raspuns afirmativ si au si trimis adresa.
Nu discuţi la casierie, discuţi la funcţionarii de la executări silite.
mă mir că nu ai vorbit cu portarul să-ţi rezolve problema.
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
Albert Kurtyan, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Poprire maia andrei maia andrei Buna ziua ! Am poprire 1/3 pe salariu , instituita de executor judecatoresc pt suma de 2000 ron, Intampin urmatoarele probleme: 1- firma unde lucrez a ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)
Dubla poprire, solutii pentru deblocarea contului cornel selaru cornel selaru In urma neplatii unui credit am fost executat cu poprirea a o treime din salariu. DE ACORD! Problema este alta ..Unitatea la care sunt angajat a facut ... (vezi toată discuția)