avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Activitate Anca Talpos

Activitate Anca Talpos

Bună seara. Un biolog poate ocupa funcția de tehnician într-un laborator de anatomie patologică medico-legala? Vă mulțumesc.
Buna seara. Se poate pierde stimulentul de insertie daca vreau sa imi schimb locul de munca si intre demisie si reangajare nu exista continuitate?
Multumesc frumos.
Multumesc. Atunci nu inteleg raspunsul dumneavoastra privind continuitatea dintre demisie si reangajare. Recunosc nici eu nu am fost explicita.
Multumesc. Rezumat: demisionez, revin la un nou loc de munca cu minim 60 de zile inainte de implinirea varstei de doi ani a copilului si beneficiez si de stimulent. Corect?
Multumesc. Inca o intrebare: Imi spuneti va rog daca se poate demisiona in timpul cic fara efect asupra platii indemnizatiei?
Multumesc frumos. Alta intrebare: Pentru a nu pierde stimulentul de insertie trebuie sa fie continuitate intre demisia de la vechiul loc de munca si angajarea la altul nou?
Buna ziua. Doresc sa imi schimb locul de munca dupa revenirea din concediu crestere copil. Angajatorul vechi poate sa imi elibereze in aceasi zi incetarea contractului de munca cu revenirea in activitate?