avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de insertie

Buna seara. Se poate pierde stimulentul de insertie daca vreau sa imi schimb locul de munca si intre demisie si reangajare nu exista continuitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:30, 8 Noiembrie 2017
Se va inceta plata stimulentului de insertie daca nu exista continuitate intre cele doua c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare activitate dupa concediu crestere copil Anca Talpos Anca Talpos Buna ziua. Doresc sa imi schimb locul de munca dupa revenirea din concediu crestere copil. Angajatorul vechi poate sa imi elibereze in aceasi zi incetarea ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de insertie mariana07 mariana07 Hristos a inviat! Am reluat activitatea dupa CIC, si am fost intampinata intr-un mod neplacut si sunt privita intr-un mod neplacut pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie elizaelena1994 elizaelena1994 Buna ziua. In acest moment lucrez la o firma, si vreau sa demisionez in curand. Acum iau stimulent de insertie. Exista vreo metoda , sa nu stau in preaviz? Mi ... (vezi toată discuția)